Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Val verstoort wedstrijd Loes, rugproblemen voor Laurens

Val verstoort wedstrijd Loes, rugproblemen voor Laurens
17-02-2019

De Brico Cross in Hulst heeft een zesde plaats opgeleverd voor Loes Sels, die haar strijd om het podium verstoord zag door een val. Laurens Sweeck, geplaagd door rugproblemen, werd tiende.

De start van Loes in Hulst was minder, maar onze vrouw in het veld herstelde zich en schoof al snel terug naar voren. “Maar net op het moment dat ik vooraan terug de aansluiting kan maken, zakte ik door een val helemaal terug naar de dertiende plaats. Daar heb ik even tijd nodig gehad om opnieuw het goede gevoel terug te vinden.”

Loes zocht en vond. En schoof uiteindelijk opnieuw op naar de zesde plaats. “Jammer van die val, want zonder tegenslag zat er vandaag mogelijk opnieuw een podiumplaats in.” Jinse Peeters moest in Hulst met een pijnlijke rug de strijd staken.

TIENDE PLAATS VOOR LAURENS

Bij de profs was er geen hoofdrol weggelegd voor de renners van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. Laurens Sweeck kende nog wel een goede start en draaide in de eerste helft van de wedstrijd mee in een groepje voor de derde plaats.

“Daarna kreeg ik last van de rug en kon ik het tempo niet meer aanhouden”, gaf Laurens eerlijk toe. Hij werd finaal tiende. “Toch kijk ik nog uit naar volgende week. In het slotweekend hoop ik nog eens mee te doen voor een podiumplaats om een moeizaam seizoen toch op een goede manier af te sluiten.”

Daan Soete en Yannick Peeters werden in Hulst respectievelijk 17e en 24e, Jens Adams gaf op.

Foto: © Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Defeet
Aktiv8
Sportsbalm
L.Brador
Kärcher
Vermarc
Prologo
Sram
Met helmen
fietsstickers.be
Martin Sport
Acrog
Cema
Jako
Roval
Tacx
Prik en Tik
RTV