Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Toon zakt met goed gevoel af naar Oostmalle

Toon zakt met goed gevoel af naar Oostmalle
17-02-2019

Toon Vandebosch is zondag vierde geworden in de Vestingcross in Hulst. Een opsteker voor de belofte van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice, die volgende week graag voor eigen volk wil schitteren in de Sluitingsprijs Oostmalle.

Een week geleden nam Toon Vandebosch nog een uitstekende start in de Krawatencross in Lille, in Hulst schoot de Mallenaar minder goed uit de startblokken. “De eerste drie hadden na de eerste ronde zo meteen al een gaatje en die kloof bleef nadien status quo. De laatste drie rondes heb ik me dan maar gefocust op de vierde plaats, een opdracht die ik tot een goed einde heb gebracht.”

En zo bleef Toon achter met gemengde gevoelens. Tevreden over de vorm, niet met de uitslag. “Conditioneel was het gevoel goed, maar met een betere start had er vandaag allicht iets meer ingezeten. Aan de andere kant ben ik wel blij dat het de laatste weken steeds beter en beter gaat. Zo kan ik met een gerust gemoed naar Oostmalle afzakken. Daar zou ik graag nog eens de perfecte wedstrijd rijden en een goede uitslag neerzetten.”

Onze Tsjechische belofte Tomas Kopecky reed in Hulst naar de vijftiende plaats, Victor Vandebosch werd negentiende. De overwinning in de Brico Cross was voor de Zwitser Loris Rouiller.

Foto: © Photopresspartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Sportsbalm
Martin Sport
Roval
Prologo
Jako
Acrog
Cema
Vermarc
Prik en Tik
L.Brador
Kärcher
Met helmen
Defeet
Tacx
RTV
Aktiv8
Sram
fietsstickers.be