Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Jens mag mee naar Bogense, eerste WK voor Jinse

Jens mag mee naar Bogense, eerste WK voor Jinse
21-01-2019

Goed nieuws voor Jens Adams. Onze renner mag begin februari mee naar Denemarken voor het WK veldrijden in Bogense. De selectie van Laurens Sweeck was al langer een zekerheid.

Als prof greep Jens Adams vier jaar op rij naast een selectie voor het WK, maar dit jaar heeft onze sympathieke Kempenaar eindelijk zijn ticket voor de hoogmis van het veldrijden beet. Dat maakte bondscoach Sven Vanthourenhout maandagmiddag bekend.

Een verdiende selectie overigens. Na een moeizaam begin van het seizoen trad Jens de laatste weken steeds meer op de voorgrond. Zo mocht hij eind december in de Brico Cross in Bredene als derde nog mee op het podium en bevestigde hij begin 2019 zijn goede vorm met een zesde plaats op het BK in Kruibeke en een knappe vijfde plek na een attractieve wereldbekerwedstrijd in Pontchâteau. In zijn laatste zeven crossen eindigde hij zes keer in de toptien.

Naast Jens reist ook Laurens Sweeck mee af naar Denemarken. De selectie van de bronzen medaille van het Europees kampioenschap in Rosmalen lag al langer vast.

TWEE VROUWEN IN BOGENSE

In Bogense zullen ook twee vrouwen van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice vertegenwoordigd zijn. Loes Sels is een certitude bij de profs, belofte Jinse Peeters zal in Denemarken haar eerste wereldkampioenschap betwisten. Bij de junioren mag Jelle Vermoote van onze opleidingsploeg Acrog-Pauwels Sauzen-Balen BC mee naar het WK.

Foto: © Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
L.Brador
Kärcher
Martin Sport
Vermarc
Prik en Tik
Met helmen
Aktiv8
Jako
Tacx
Defeet
RTV
Roval
Sram
Cema
Sportsbalm
fietsstickers.be
Acrog
Prologo