Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Onze renners rijden voortaan op Stevens Bikes

Onze renners rijden voortaan op Stevens Bikes
01-01-2019

Na een jarenlange samenwerking met Colnago, ruilt Pauwels Sauzen-Vastgoedservice het Italiaanse fietsenmerk in voor het Duitse Stevens Bikes. En met Gent Motors, Elmos en Blanco verwelkomt het team nog drie nieuwe partners.

"Als ploeg zijn we heel trots om met een bedrijf als Stevens te kunnen samenwerken", aldus het teammanagement. "Voor een groot aantal van onze renners -waaronder onze kopman Laurens Sweeck- is deze fietsenproducent absoluut geen onbekende. Ploegleider Niels Albert kroonde zich in 2009 tot wereldkampioen op een Stevens-fiets in Hoogerheide. Zij reageerden allemaal zeer enthousiast op de komt van onze nieuwe fietsensponsor. Professionalisme en innovatie zijn belangrijke waarden in het moderne veldrijden. Waarden waar ook wij ons graag mee vereenzelvigen en die we ook terugvinden bij Stevens."

Julian von Hacht, directeur Global Sourcing: "Stevens Bikes is sinds 2003 actief in het profveldrijden. Heel wat grote kampioenen en renners op hoog niveau hebben op onze fietsen gereden. Pauwels Sauzen-Vastgoedservice is voor ons toch een speciaal team, met dank aan de goede samenwerking tussen sommige renners en managers in het verleden. We wensen de ploeg alvast veel succes in 2019. Gewoontegetrouw gebruiken wij op onze beurt de feedback van de renners. Stevens Bike is zeer blij met deze opportuniteit."

Gent Motors - Elmos - Blanco
Het teammanagement bedankt Colnago voor de trouwe samenwerking tijdens de voorbije vijf jaar.
Naast Stevens Bikes verwelkomt Pauwels Sauzen-Vastgoedservice ook Gent Motors, Elmos en Blanco als nieuwe sponsors. Drie nieuwe partners die mee de stabiliteit van het team waarborgen.
Rest ons nog jullie allemaal een gezond en fantastisch 2019 te wensen. Tot ergens in het veld. Misschien vandaag al in Baal.

Foto: ©Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Defeet
Met helmen
Jako
fietsstickers.be
L.Brador
Acrog
Sram
Prik en Tik
Prologo
RTV
Roval
Sportsbalm
Cema
Vermarc
Kärcher
Martin Sport
Tacx
Aktiv8