Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Goed gevoel en 8e plaats voor Jens in Asper-Gavere

Goed gevoel en 8e plaats voor Jens in Asper-Gavere
11-11-2018

Na een moeilijk seizoensbegin komt Jens Adams steeds meer boven water. Na een zevende plaats in de Jaarmarktcross in Niel kwam de Kempenaar zondag in Asper-Gavere als achtste over de streep.

"Het was vandaag schuiven en glibberen en zwaar afzien in het bos", blikte Jens terug op zijn wedstrijd. "Bij de start was het heel moeilijk om op te schuiven, maar na een lastige en technische stoempwedstrijd kan ik tevreden zijn met mijn achtste plaats. Zeker in dit deelnemersveld. Bovenop die zevende plaats in Niel zorgt dat voor een goed weekend. In het begin van het seizoen was het iets minder. Ik had vaak last van de rug en blokkeerde tijdens de wedstrijd. Nu is het gevoel veel beter."

Diether Sweeck (15) en Daan Soete (23) eindigden in Asper-Gavere bij de toptien. "Na mijn zege in Kolin voelde ik me goed", aldus Diether. "Maar het tempo lag net te hoog voor mij, waardoor ik mezelf na 40 minuten ben tegengekomen. Op het einde was het volledig leeg."

Belofte Toon Vandebosch werd 25e en springt in de tussenstand van de Superprestige voor beloften van de derde naar de tweede plaats. Tomas Kopecky kwam binnen als 30e.

TOP VIJF VOOR JUNIOR YENTE

Junior Yente Peirens van opleidingsploeg Acrog-Pauwels Sauzen-Vastgoedservice ploeterde in Asper-Gavere naar de vijfde plaats. Dankzij die mooie ereplaats klimt hij in de tussenstand naar de vierde plaats.

Foto: © Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Isolteam
Acrog
Colnago
Sram
Delim
Roval
Aktiv8
Prologo
Sportsbalm
Challenge
Vermarc
Kärcher
Met helmen
Wcup
Tacx
RTV
Codagex
Defeet
Look
Jako
Martin Sport
Cema
L.Brador