Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Ronse: zevende plaats voor Jens, topvijf voor Toon

Ronse: zevende plaats voor Jens, topvijf voor Toon
07-10-2018

Jens Adams is zondag zevende geworden in de Hotondcross in Ronse. Bij de beloften was er een vijfde plaats voor Toon Vandebosch.

Op de Hotondberg nam Jens een snelle start. Na de eerste passage aan de materiaalzone nam de Kempenaar de leiding over van Sieben Wouters. Uiteindelijk legde hij beslag op de zevende plaats. Diether Sweeck kwam als elfde over de streep.

"Na een goede start moest ik even bekomen", gaf Jens toe. "Daarna vond ik terug een goed tempo. Het gevoel was beter dan de voorbije weken, ik ben dus op de goede weg."

Diether reed in de slotfase nog op kop voor Jens, maar moest na een fietswissel door problemen de rol lossen. "Als ik nog een paar procentjes beter word, dan ben ik klaar om toptien te rijden. Door mijn operatie op het eind van vorig seizoen heb ik nog niet veel looptrainingen kunnen afwerken. Dat is nog een van de werkpunten."

VIJFDE PLAATS VOOR VANDEBOSCH

Bij de beloften was er een vijfde plaats voor Toon Vandebosch. Jarno Bellens (14e), Sander Lemmens (16e) en Thomas Kopecky (21e) eindigden buiten de top tien.

"Die vijfde plaats was het hoogst haalbare", gaf Toon toe. "Die slechte start was mijn eigen fout, maar toen de eerste vier versnelden, moest ik iedere keer een gat laten. Op dit moment van het seizoen had ik al beter verwacht, maar ik heb wel het gevoel dat ik steeds beter word. Vandaag was nog niet top, wel goed."

Foto: ©Photopress.be

Reactie Toon:Reactie Diether:partners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Defeet
fietsstickers.be
Cema
Prologo
Vermarc
RTV
Aktiv8
L.Brador
Tacx
Jako
Sram
Kärcher
Martin Sport
Prik en Tik
Sportsbalm
Met helmen
Roval
Acrog