Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Jens, Laurens, Diether en Daan op hoogtestage in Livigno

Jens, Laurens, Diether en Daan op hoogtestage in Livigno
03-07-2018

Jens Adams, Daan Soete en de broers Sweeck zijn zondag naar het Italiaanse Livigno vertrokken voor een hoogtestage van een kleine drie weken. Op 22 juli staan Jens, Daan, Laurens en Diether ook aan de start van het BK mountainbike.

Een kleine twee maanden voor de start van het nieuwe veldritseizoen trekken een aantal renners een streep onder het eerste deel van hun voorbereiding op de weg. Zo trokken Jens Adams, Daan Soete, Laurens en Diether Sweeck samen naar Italië voor een hoogtestage in Livigno.

“De eerste dagen zullen we het nog rustig aan doen”, vertelt Daan. “Een klein fietstochtje of gewoon even gaan wandelen om te wennen aan de hoogte. Vanaf de vierde dag staan er veel duurtrainingen met hoogtemeters op het programma. Al zullen we onze inspanningen goed moeten indelen. Tijdens een hoogtestage dreigt al snel het gevaar dat je te veel gaat doen.”

Het kwartet van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice keert op 19 juli terug naar België. Drie dagen later staan Jens, Laurens, Diether en Daan aan de start van het Belgisch kampioenschap mountainbike in Hooglede-Gits. “Vorig jaar keerde ik na de hoogtestage in Livigno met een goed gevoel terug naar huis. Terug op de fiets voelde het alsof ik wat sneller kon rijden met dezelfde inspanning. Hopelijk lukt dat dit jaar ook.”

Lander 20e in Omloop Het Nieuwsblad

Afgelopen zaterdag stond in de Vlaamse Ardennen de Omloop Het Nieuwsblad voor beloften op het programma. Lander Loockx werd 20e, Johan Jacobs 22e. Toon Vandebosch (33e) en Seppe Rombouts (55e) kwamen iets later over de streep. Zaterdag komt de ploeg aan de start van de Grote Prijs Rik Van Looy in Herentals.partners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Isolteam
Acrog
Colnago
Sram
Delim
Tacx
Roval
Look
Prologo
Defeet
Codagex
RTV
Martin Sport
Limar
Wcup
Jako
Kärcher
Sportsbalm
Challenge
Aktiv8
Vermarc