Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Jolien de sterkste in Paal, twee Belgische titels in Borlo

Jolien de sterkste in Paal, twee Belgische titels in Borlo
03-07-2017

Jolien Verschueren heeft zondag in Paal een manche van de MTB Flanders Cup gewonnen. Op het BK ploegentijdrijden in Borlo legde de ploeg van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice beslag op de tweede plaats, onze jongeren deden het goed met twee titels bij de nieuwelingen en juniores.

Na haar tweede plaats en haar provinciale titel een week geleden deed Jolien zondag in Paal nog iets beter. Joyce Vanderbeken, die in Moerbeke-Waas nog de overwinning op haar naam schreef, werd tweede op ruim twee minuten. Na twee rondes had Jolien de koppositie ingenomen om ronde na ronde haar voorsprong op de concurrentie te vergroten. “Door de regen was het soms een verraderlijke omloop, maar het klimwerk was dan weer in mijn voordeel”, klonk haar wedstrijdanalyse.

In Borlo werd onze ploeg op het BK ploegentijdrijden in de categorie Pro Continentale Ploegen tweede op ruim twee minuten van de winnende formatie van AGO - Aqua Service. Bij de nieuwelingen en juniores kenden de opleidingsploegen van Acrog Balen BC meer succes. De nieuwelingen haalden het na een thriller met twee seconden van WAC Team en veroverden zo al de vijfde Belgische titel op een rij.

Na een zware valpartij op training zagen de juniores afgelopen week nog hun voorbereiding stevig verstoord. Jarne Gielen moest met een blessure aan het hoofd forfait geven. Het hield hen echter niet tegen om in Borlo een topprestatie neer te zetten. Als enige ploeg haalden ze een gemiddelde van meer dan 46 kilometer per uur. Goed voor de tweede Belgische titel in drie jaar tijd.

Foto: © MTB-Nazgulpartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Isolteam
Acrog
Colnago
Sram
Codagex
Delim
Sportsbalm
Kärcher
Defeet
RTV
Wcup
Aktiv8
Prologo
Jako
Martin Sport
Tacx
Limar
Roval
Vermarc