Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Mechanische pech houdt Brecht en Louis uit finale

Mechanische pech houdt Brecht en Louis uit finale
29-06-2017

De Internationale Wielertrofee Jong Maar Moedig in Oetingen is woensdag uitgedraaid op een ontgoocheling. Louis Verhelst en Brecht Dhaene zaten in de finale goed mee in de kopgroep, maar moesten door mechanische pech afhaken.

"Morgen nog eens vol koersen in Oetingen en dan een paar dagen rust." Brecht Dhaene had uitgekeken naar de Internationale Wielertrofee Jong Maar Moedig, maar het draaide woensdag uit op een teleurstelling.

"Louis en ik zaten goed mee in de finale, maar op de kasseistroken in de lokale rondes hadden we af te rekenen met mechanische pech en moesten we vooraan de rol lossen. Jammer", reageerde Brecht. Louis: "Ik had een sterk gevoel in de finale, maar door die tegenslag belandden we in een tweede waaier en gingen de boeken voor ons definitief dicht." De overwinning in Oetingen was voor Toon Aerts.

Komend weekend staan de Omloop Het Nieuwsblad voor beloften (zaterdag 1 juli) en het BK ploegentijdrit in Borlo (zondag 2 juli) op het programma. Brecht trekt op hoogtestage naar Livigno.

Selectie Omloop Het Nieuwsblad: Alexander Geuens, Rob Leemans, Arjen Livyns, Brent Van de Kerkhove, Jordi Van Dingenen, Yannick Peeters en Jelle Schuermans
Selectie BK ploegentijdrit Borlo: Alexander Geuens, Rob Leemans, Arjen Livyns, Brent Van de Kerkhove, Jordi Van Dingenen

Foto: Fabienne Vanheste

partners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Isolteam
Acrog
Colnago
Sram
Defeet
Prologo
Codagex
Sportsbalm
RTV
Martin Sport
Vermarc
Roval
Tacx
Limar
Kärcher
Aktiv8
Jako
Delim
Wcup