Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Drama treft ons opleidingsteam Acrog-Pauwels Sauzen-Balen BC

Drama treft ons opleidingsteam Acrog-Pauwels Sauzen-Balen BC
18-03-2019

Het is met grote verslagenheid dat het teammanagement, alle medewerkers, renners én sponsors van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice het verschrikkelijke nieuws van het overlijden van de amper 19-jarige Stef Loos hebben vernomen.

De jonge Desselnaar gold als een talentje binnen Acrog-Pauwels Sauzen, ons opleidingsteam waarin ook onze jonge veldrittalenten hun plaats hebben. In de zomerperiode, wanneer onze crossers zich via een aantal wegwedstrijden voorbereiden op het veldritseizoen, zijn zij overigens meermaals ploegmaats.

Stef kwam tijdens de Mémorial Alfred Gadenne in het Henegouwse Dottenijs, samen met een pak andere renners, ten val toen het pelotonnetje waarin hij zich bevond om nog onduidelijke redenen de verkeerde richting werd opgestuurd en in het verkeer werd aangereden door een bestelwagen. Stef werd, net als een tweetal concurrenten, overgebracht naar de kliniek, maar verkeerde toen al in kritieke toestand.

Een ongelijke strijd die de 19-jarige belofte niet kon winnen. In de loop van zaterdag op zondag is hij aan zijn verwondingen overleden. Het voltallige team van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice biedt de familie, vrienden en ploegmaats zijn innige deelneming aan. Het ga je goed, Stef!

 partners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
L.Brador
Jako
RTV
Prik en Tik
Acrog
Tacx
Sportsbalm
fietsstickers.be
Met helmen
Cema
Roval
Aktiv8
Prologo
Martin Sport
Defeet
Sram
Vermarc
Kärcher