Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Collectieve offday in Brico Cross Maldegem

Collectieve offday in Brico Cross Maldegem
06-02-2019

Collectieve offday voor Pauwels Sauzen-Vastgoedservice in de Maldegemse Brico Cross. Niet een van onze renners haalde in de Parkcross de top tien. Laurens kende een slechte dag en rugpijn, Daan reed lek in de finale en Jens moest opgeven nadat een concurrent hem over de voet reed.

Een kopgroep met Mathieu van der Poel, Toon Aerts, Michael Vanthourenhout en Lars van der Haar kleurde de koers. Helaas geen van onze jongens voorin. Daan Soete was de enige die lange tijd zicht had op een toptienplaats, tot hij op twee ronden van het eind lek reed net na de materiaalpost. Daan zou uiteindelijk 12de finishen.

Diether Sweeck deed met zijn elfde plaats een plekje beter. "Ik had lange tijd zich op een toptienplaats, maar na half cross kreeg ik last van de rug. Jammer dat ik er net buiten val." Ook broer Laurens (17de) sukkelde in Maldegem met rugpijn. "Ik had sowieso al niet de beste benen vandaag, maar daarenboven speelde de rug ook nog eens op en raakte ik in de aanvangsfase een paaltje. Daardoor had ik ook weer last van de schouder."

Ook Jens Adams kende pech en moest zelfs vroeg de koers verlaten. "Ik moest voet aan grond zetten in de eerste ronde, waarna een concurrent over mijn voet reed en ik mijn enkel verzwichtte. Ik kon niet anders dan opgeven. Gelukkig ebt de pijn ondertussen wat weg. Ik verwacht dat ik zaterdag en zondag (Lille en Hoogstraten) toch van start kan.." Yannick Peeters werd 16de, belofte Victor Vandebosch 30ste.

Foto: ©Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Vermarc
fietsstickers.be
Aktiv8
Acrog
Met helmen
Tacx
Jako
Kärcher
Roval
Sram
L.Brador
RTV
Sportsbalm
Cema
Prik en Tik
Defeet
Martin Sport
Prologo