Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Loes beëindigt wereldbeker op zesde plaats, Jelle wint in Assenede

Loes beëindigt wereldbeker op zesde plaats, Jelle wint in Assenede
27-01-2019

Loes Sels heeft het wereldbekerseizoen afgesloten op een zesde plaats. In de slotmanche in Hoogerheide werd ze zondag achtste. Jinse Peeters eindigde de wedstrijd op een 59e plaats.

Een week geleden verloor Loes Sels in Pontchâteau door twee lekke banden nog een aantal plaatsen in de tussenstand van de wereldbeker, zondag heeft Loes dankzij een achtste plaats in Hoogerheide opnieuw een sprong voorwaarts gemaakt: van acht naar zes. Zonder de pech in Pontchâteau was een topvijfnotering zeker mogelijk geweest.

"In de eerste rondes heb ik mezelf iets te veel laten doen", bekende Loes. "Daardoor verloor ik veel tijd en veel plaatsen en miste ik de aansluiting bij de eerste groep. Gelukkig kon ik toch nog die zesde plaats in de wereldbeker veroveren."

Jinse Peeters werd in Hoogerheide 59e na een zware wedstrijd. "Een slechte start en geen goed gevoel. Ik heb nog geprobeerd om op te schuiven, maar ik kon niet diep gaan. Geen superdag. Op naar volgende week."

JELLE WINT IN ASSENEDE

In België schreef Jelle Camps zondag de B-cross in Assenede op zijn naam. Onze belofte haalde het voor Kenneth Van Compernolle en Gert Smets. Jelle reed in de tweede ronde alleen weg en bouwde stelselmatig zijn voorsprong uit tot een halve minuut. Voor Jelle was het de eerste overwinning van het seizoen. In Assenede was er bij de eerstejaarsnieuwelingen ook nog een zege voor Kenay De Moyer van onze opleidingsploeg Acrog-Pauwels Sauzen-Balen BC.

Foto: © Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Kärcher
Sram
Acrog
Prologo
Prik en Tik
fietsstickers.be
Roval
Martin Sport
Cema
Met helmen
Aktiv8
Vermarc
Sportsbalm
RTV
Defeet
Jako
Tacx
L.Brador