Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Zonnebeke ziet Loes vierde keer winnen

Zonnebeke ziet Loes vierde keer winnen
26-01-2019

Loes Sels heeft zaterdag de Kasteelcross in Zonnebeke gewonnen. Voor Loes is het al de vierde overwinning van het seizoen.

De beste start in de Kasteelcross was voor Ellen Van Loy, die in de eerste twee ronden het laken naar zich toe probeerde te trekken. Loes volgde samen met Katerina Nash op korte afstand en nam in de derde ronde het commando resoluut over.

Van Loy en Nash gingen nog even mee in haar spoor, maar moesten één voor één afhaken. Eerst Van Loy na een schuiver, daarna ook Nash. Loes verdapperde en sloeg al snel een kloofje van twintig seconden. Een ronde voor het einde was de zege al binnen. Nash en Majerus mochten als twee en drie mee op het podium.

Voor Loes is het de eerste zege in Zonnebeke na twee tweede plaatsen (2016 en 2018) en een vierde plaats (2017). De teller van dit seizoen staat op vier na overwinningen in Gullegem, Contern en Ardooie.

“Het gevoel was niet super, dat voelde ik al tijdens de opwarming”, bekende Loes ondanks de zege. “Bovendien begon ik de wedstrijd met rhino's, maar dat was op deze zware omloop niet de juiste keuze. Op een nieuwe fiets met andere banden ging het veel beter.”

Zondag staat Loes aan de start van de wereldbekerwedstrijd in Hoogerheide. “Hopelijk gaat het dan wat beter om dan goed te recupereren richting het WK.”

Foto: Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Prologo
L.Brador
Kärcher
Aktiv8
fietsstickers.be
Vermarc
Met helmen
Sportsbalm
Tacx
RTV
Acrog
Defeet
Cema
Martin Sport
Prik en Tik
Roval
Sram
Jako