Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Podiumplaatsen voor Loes en Toon in Universiteitscross

Podiumplaatsen voor Loes en Toon in Universiteitscross
06-01-2019

Loes Sels blijft haar goede vorm doortrekken. Na haar knappe zege in Gullegem op zaterdag reed ze een dag later in Brussel naar de tweede plaats. Ook Toon Vandebosch graaide in de hoofdstad een podiumplaats mee.

In de Brussels Universities Cyclocross nam de Nederlandse Ceylin del Carmen Alvarado in de eerste ronde het commando. Ellen Van Loy en Sanne Cant gingen nog even mee in haar spoor, maar moesten na een schuiver al snel de rol lossen.

Op een technisch uitdagend parcours bleef Loes wel foutloos en nam ze al snel de tweede plaats achter Alvarado in. De Nederlandse bedreigen zat er voor onze Kempense niet meer in, maar dankzij haar tweede plek mocht ze al voor de negende keer dit seizoen mee op het podium. In de tussenstand van de DVV Trofee nadert ze tot op 1:22 van Sanne Cant.

TOON TANKT OPNIEUW VERTROUWEN VOOR BK

Bij de beloften zette Toon Vandebosch een knappe wedstrijd neer. Hij werd tweede na Lander Loockx en bevestigt zo zijn stijgende vormcurve. "Ik was niet zo goed weg, maar kon na twee rondes al snel opschuiven. Ondanks een lekke band en zadelproblemen kon ik toch nog tweede worden. Net voor het BK heb ik het goede gevoel terug te pakken."

Met Tomas Kopecky eindigde er nog een tweede belofte van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice in de toptien. Jelle Camps (13e) en Sander Lemmens (17e) waren goed voor de toptwintig. Mathijs Wuyts werd 22e, Victor Vandebosch 27e.partners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Kärcher
L.Brador
Prik en Tik
Defeet
Met helmen
RTV
Martin Sport
Aktiv8
Jako
Prologo
Cema
Sram
Acrog
Tacx
Sportsbalm
Roval
fietsstickers.be
Vermarc