Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Jens en Laurens op 6 en 8 in Brussel

Jens en Laurens op 6 en 8 in Brussel
06-01-2019

Een week voor het Belgisch kampioenschap in Kruibeke is Jens Adams zesde geworden in de Brussels Universities Cyclocross. Laurens Sweeck kwam in het spoor van Jens binnen als achtste.

Op een technisch moeilijke omloop op de universiteitscampus van de VUB en ULB verschenen twee profrenners van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice aan de start: Jens Adams en Laurens Sweeck. Yannick Peeters, zaterdag nog aan de start in Gullegem, was nog niet volledig hersteld van ziekte en gaf forfait.

In de tweede ronde gingen Jens en Laurens goed mee in een groepje van acht renners in de achtervolging op Mathieu van der Poel, maar een podiumplaats zat er vandaag niet in. "Ik had geen goed gevoel vandaag", geeft Laurens toe. "Ik kon niet door de muur rijden. In de aanloop naar het BK neem ik nu een aantal dagen rust om volledig fit te zijn."

"Een zesde plaats was voor mij vandaag het hoogst haalbare", aldus Jens, die na een moeizame seizoensstart al voor de vijfde keer in zes wedstrijden in de toptien eindigde."

Foto: Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
RTV
Roval
Aktiv8
Met helmen
Prologo
Defeet
Prik en Tik
Acrog
Cema
Martin Sport
L.Brador
fietsstickers.be
Tacx
Kärcher
Jako
Sportsbalm
Sram
Vermarc