Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Zevende plaats voor Diether

Zevende plaats voor Diether
05-01-2019

Een zevende plaats voor Diether Sweeck en een achtste voor Jens Adams. Dat is de oogst van de Cyclocross Gullegem bij de elite. Yannick Peeters was nog niet helemaal hersteld van ziekte en werd zestiende.

Jens Adams nam in Gullegem een sterke start en ging de eerste twee rondes goed mee in het spoor van Europees kampioen Mathieu van der Poel, die in West-Vlaanderen naar zijn honderdste zege in het veld reed.

“Het gevoel was goed, maar daarna zakte ik weg met pijn aan rug en been. Op het einde zat er niet veel snee meer op”, aldus Jens, die uiteindelijk als achtste over de streep zou bollen.

Ploegmaat Diether Sweeck deed in Gullegem één plaatsje beter en werd zevende. “Na twee rondes probeerde ik mee te gaan met Mathieu en Gianni Vermeersch, maar met die actie heb ik mezelf opgeblazen”, bekent Diether. “Na een paar moeilijke rondes kon ik toch nog sprinten voor de zesde plaats.”

Yannick Peeters was de derde renner van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice aan de start, maar was nog niet volledig hersteld van ziekte. Hij kwam binnen als zestiende. Yannick geeft morgen forfait voor de Brussels Universities Cyclocross.

Foto: © Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Jako
Kärcher
Aktiv8
Vermarc
Sram
Defeet
Tacx
Roval
L.Brador
Cema
Met helmen
Prik en Tik
Sportsbalm
Prologo
Martin Sport
fietsstickers.be
RTV
Acrog