Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Gullegem ziet Loes derde keer winnen

Gullegem ziet Loes derde keer winnen
05-01-2019

Loes Sels heeft in Gullegem haar derde overwinning van het seizoen geboekt. Onze vrouw in het veld rekende af met Europees kampioene Annemarie Worst. “Dit had ik nog eens nodig.”

Een jaar geleden was Jolien Verschueren de eerste winnares van de Cyclocross Gullegem, dit jaar krijgt de veldrit - voor het eerst als A-cross - met Loes Sels opnieuw een laureate van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. Europees kampioene Annemarie Worst bood lang weerwerk, maar moest in de slotfase toch de duimen leggen. Nikki Brammeier werd derde.

“In het begin had ik het even lastig toen Annemarie even doortrok en de technische stroken verliepen iets moeizamer”, gaf Loes toe. “Maar ik had vandaag gewoon een hele goede dag. Op de rechte stukken voelde ik dat ik beter was. Omdat ik in een sprint niet over de snelste benen beschik, moest ik haar onderweg wel ergens lossen. Toen ik op het einde voelde dat ze stil aan het vallen was, ben ik haar onder druk blijven zetten.”

Met succes. Na zeges in Ardooie en Contern is Gullegem de derde overwinning van het seizoen voor Loes. “Dit had ik nog wel eens nodig. Bovendien kon ik voor het eerst in een paar weken nog eens pijnvrij rijden. De laatste tijd had ik vaak last van een pijnlijke rug, maar de bezoekjes aan de kinesist hebben duidelijk geholpen.”

PECH VOOR JINSE

Jinse Peeters werd in Gullegem 22e na een pechvolle wedstrijd. “Ik hoop dat mijn abonnement op pech vol is na vandaag”, klonk het ontgoocheld. “Ik was heel goed weg, maar werd plots uit de bocht gereden, waardoor ik van mijn fiets vloog. Daarna haalde ik nog vijftien vrouwen in, maar opnieuw was er pech. Ik reed lek en veroordeeld tot een nieuwe inhaalrace.”

Foto: © Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Prologo
Sportsbalm
Prik en Tik
Acrog
Jako
Tacx
Vermarc
Met helmen
Sram
fietsstickers.be
Martin Sport
Roval
RTV
Kärcher
Aktiv8
Defeet
L.Brador
Cema