Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Eerste podiumplaats voor Tomas, winst bij junioren

Eerste podiumplaats voor Tomas, winst bij junioren
05-01-2019

Belofte Tomas Kopecky heeft in Gullegem zijn eerste podiumplaats van het seizoen veroverd. Met Jarno Bellens (4e) en Jelle Camps (7e) eindigden er nog twee renners van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice in de toptien.

Tomas kende een slechte start en een moeizame openingsronde, maar knokte zich daarna terug in de wedstrijd. “Ik kon aansluiten bij een groepje dat voor de derde plaats streed. Een lekke band leek nog even roet in het eten te strooien, maar na een sterke finale kon ik toch nog die derde plaats veilig stellen.”

Jarno Bellens voerde een hele wedstrijd samen met Tomas strijd voor de derde plek, maar moest in de slotronde zijn Tsjechische ploegmaat laten gaan. Jelle Camps kwam binnen op een zevende plaats. “Na een moeilijke eerste ronde kon ik opschiven naar de zevende plaats. Het groepje voor het podium reed maar een tiental seconden voor me uit, maar door een paar foutjes kon ik nooit de kloof dichtrijden.”

De overwinning in Gullegem was voor Niels Vandeputte voor Ryan Kamp.

WINST VOOR JORAN, JELLE DERDE

Bij de junioren waren er twee podiumplaatsen voor een van onze renners van opleidingsploeg Acrog-Pauwels Sauzen-BC. Nieuwkomer Joran Wyseure boekte in de tweede wedstrijd voor zijn nieuwe ploeg zijn vijfde overwinning van het seizoen. Jelle Vermoote werd derde na Salvador Alvarado. Voor Jelle is het zijn vijfde podiumplaats van het seizoen.

Foto: © Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Cema
Defeet
fietsstickers.be
Aktiv8
Tacx
Vermarc
Jako
Martin Sport
Acrog
L.Brador
Prik en Tik
Met helmen
Sportsbalm
Roval
Sram
Prologo
RTV
Kärcher