Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Nieuwe podiumplaats voor Loes in Bredene

Nieuwe podiumplaats voor Loes in Bredene
29-12-2018

Loes Sels heeft in Bredene haar veldritjaar 2018 afgesloten met een knappe tweede plaats. In de Brico Cross moest ze pas in de slotronde de duimen leggen voor Lucinda Brand. “Hopelijk kan ik in Baal het nieuwe jaar op dezelfde manier starten.”

In een winderig Bredene maakte Loes er van bij de start een spannende tweestrijd van met Lucinda Brand. De Nederlandse kampioene bepaalde het tempop, maar Loes beet zich stevig vast in haar wiel en probeerde bij momenten het commando over te nemen.

“Het deed deugd om nog eens mee te strijden voor de overwinning”, was Loes tevreden met haar laatste wedstrijd van 2018. “Misschien zag het er geen zware wedstrijd uit, maar de zompige ondergrond en wind hebben ons veel krachten gekost. Op het einde was het vat bij mij helemaal af en moest ik Lucinda laten gaan.”

Brand soleerde naar haar tweede overwining in twee dagen, Loes mocht - net als in Sint-Niklaas - voor de tweede keer in een week tijd mee op het podium. “Het is ook geen schande om van Lucinda te verliezen. Hopelijk kan ik in Baal het nieuwe jaar op dezelfde manier inzetten.”

Foto: © Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Tacx
Kärcher
Prologo
Aktiv8
Cema
Acrog
Roval
fietsstickers.be
Defeet
Jako
RTV
Sportsbalm
Martin Sport
Prik en Tik
Met helmen
Vermarc
Sram
L.Brador