Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Opsteker voor Toon Vandebosch in Loenhout

Opsteker voor Toon Vandebosch in Loenhout
28-12-2018

Opsteker voor Toon Vandebosch. Onze belofte ontdekte deze week dat lichamelijke problemen aan de basis lagen van zijn minder seizoen. Vrijdag kon hij in Loenhout lang meestrijden oor de overwinning. “Eindelijk had ik nog eens een goed gevoel.”

De voorbije weken kon Toon Vandebosch niet tevreden zijn met zijn resultaten. Onze belofte uit Malle hinkte vaak achterop. Onderzoek bracht deze week een probleem aan het bekken aan het licht. “Een bezoekje aan de kinesist en de osteopaat toonde aan dat mijn bekken redelijk scheef stond, waardoor mijn benen vast zaten.”

“Alles is nu terug rechtgezet en ik heb ook aan mijn positie gesleuteld. Hopelijk hebben we daarmee de oorzaak van mijn slecht seizoen gevonden en zijn de fysieke problemen definitief verleden tijd.”

MASSASPRINT

De Azencross in Loenhout was voor Toon alvast een opsteker. Een snelheidswedstrijd bij de beloften eindigde op een ‘massasprint’ met een groepje van vijftien renners. Daarin spurtte Toon naar de twaalfde plaats.

“Ik had eindelijk nog eens een goed gevoel op de fiets en kon heel de wedstrijd meedoen voor de overwinning”, was Toon tevreden. “Door een stomme val in de laatste ronde werd ik uiteindelijk pas twaalfde. Zonder die pech zat er zeker veel meer in.”

Jarno Bellens was op de negende plaats de eerste pion van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. Ook Victor Vandebosch (11e), Tomas Kopecky (14e) en Jelle Camps (18e) eindigden in de toptwintig.

Foto: ©Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Met helmen
RTV
Tacx
Aktiv8
fietsstickers.be
Sram
L.Brador
Prik en Tik
Vermarc
Prologo
Acrog
Defeet
Sportsbalm
Cema
Roval
Kärcher
Jako
Martin Sport