Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Loes houdt haar hoge niveau ook in Loenhout aan

Loes houdt haar hoge niveau ook in Loenhout aan
28-12-2018

De Azencross in Loenhout heeft Loes Sels een nieuwe vijfde plaats opgeleverd. In de tussenstand DVV Trofee ziet ze Sanne Cant wel een aantal seconden verder uitlopen.

Op de snelle omloop in Loenhout trok Loes in het wedstrijdbegin samen op pad met Sanne Cant en Denise Betsema. Even later pikten ook Lucinda Brand en Ceylin del Carmen Alvarado hun wagonnetje aan.

Loes leek lange tijd mee te strijden voor het podium, maar onder impuls van een sterke Brand moesten eerst Alvarado en even later ook Loes de rol lossen. De sterk opgekomen Laura Verdonschot werd uiteindelijk nog vierde.

Voor Loes was er een nieuwe vijfde plaats. “Voor mij was de omloop net iets te snel”, geeft Loes toe. “Toch kon ik nog redelijk goed meedraaien voorin. Jammer genoeg kon ik door een slippertje geen seconden pakken voor de DVV Trofee.” In de tussenstand ziet Loes Sanne Cant zo verder uitlopen. Het verschil bedraagt nu 1:32.

25e PLAATS VOOR JINSE

Jinse Peeters kwam in Loenhout als 25e over de streep. “Ik kende geen fantastische start, maar kon daarna wel opschuiven naar een groepje dat streed voor de 15e plaats. Ik toonde me echter net iets te gretig en ging in een bocht onderuit. Daarna was het even bekomen. Jammer van die val, maar het gevoel was vandaag wel goed.”

Foto: ©Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Defeet
Martin Sport
RTV
fietsstickers.be
Sram
Met helmen
L.Brador
Jako
Roval
Kärcher
Prologo
Tacx
Cema
Acrog
Aktiv8
Sportsbalm
Vermarc
Prik en Tik