Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Sportief coördinator Marc Herremans neemt afscheid

Sportief coördinator Marc Herremans neemt afscheid
26-12-2018

De wegen van Marc Herremans en Pauwels Sauzen-Vastgoedservice en Creafin-TÜV SÜD scheiden. Dat hebben alle partijen in onderling overleg beslist.

Sinds begin dit veldritseizoen is Marc Herremans sportief coördinator bij zowel Pauwels Sauzen-Vastgoedservice als Creafin-TÜV SÜD. Maar na vier maanden wordt de samenwerking beëindigd. Herremans blijft wel de persoonlijke coach van Laurens Sweeck, de kopman van het team.

„Ik heb de voorbije maanden ervaren dat ik me meer in mijn sas voel bij het individueel coachen van atleten”, aldus Herremans. „Daar zal ik vanaf nu opnieuw op focussen. Het coördineren van meerdere renners uit verschillende categorieën in twee teams is geen ideale combinatie met het coachen van meerdere atleten.”

Geert Vanhoof en Timmy Simons, teammanagers van respectievelijk Pauwels Sauzen-Vastgoedservice en Creafin-TÜV SÜD bedanken Herremans voor zijn inzet de voorbije maanden. „Maar we merkten ook dat Marc meer zijn gading vindt in individuele begeleiding. We willen hem wat dat betreft niet in de weg staan. Op zich waren we tevreden van de samenwerking. En als coach van Laurens Sweeck zullen we elkaar in de toekomst zeker nog tegenkomen.”

De komende dagen en weken zoeken de teams een opvolger voor Herremans. „Er zijn reeds gesprekken aan de gang, maar we gaan geen overhaaste beslissingen nemen”, klinkt het bij het management.

Foto: ©Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Prik en Tik
Aktiv8
Cema
RTV
Sportsbalm
Defeet
Sram
Jako
Prologo
fietsstickers.be
L.Brador
Tacx
Acrog
Roval
Met helmen
Martin Sport
Kärcher
Vermarc