Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Loes rijdt in Hasselt naar nieuwe topvijf

Loes rijdt in Hasselt naar nieuwe topvijf
01-12-2018

In de Soudal GP in Hasselt is Loes Sels vierde geworden. Onze vrouw in het veld lag lange tijd op een podiumplaats, maar moest in de slotronde de duimen leggen voor Denise Betsema en Sanne Cant.

Ellen Van Loy nam in Hasselt al in de eerste ronde de wedstrijd in handen. Daarachter speelden onze Loes Sels en Sanne Cant haasje-over. Loes leek zo op weg naar een nieuwe podiumplaats, maar in het slot van de wedstrijd zag ze Denise Betsema nog naar de tweede plaats rijden. In de strijd om de laatste podiumplek was Cant te sterk.

"In de laatste rondes heb ik een paar foutjes gemaakt", bekende Loes. "Daardoor zag ik het podium nog uit mijn handen glippen." De vierde plaats van Loes was al wel haar twaalfde topvijf van het seizoen. Zondag staat ze aan de start in de Zilvermeercross in Mol.

In de jeugdreeksen waren de jongens van Acrog-Pauwels Sauzen-Balen BC goed voor drie toptienplaatsen. Bij de nieuwelingen eindigden Kenay De Moyer (eerstejaars, 3e) en Matyas Kopecky (tweedejaars, 2e) beiden op het podium. Juniores Michael Bervoets en Dante Coremans werden respectievelijk 6e en 12e.partners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Jako
Sram
Tacx
L.Brador
Roval
Aktiv8
Kärcher
Cema
Met helmen
RTV
Defeet
fietsstickers.be
Prologo
Sportsbalm
Vermarc
Acrog
Prik en Tik
Martin Sport