Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Loes rijdt in Hasselt naar nieuwe topvijf

Loes rijdt in Hasselt naar nieuwe topvijf
01-12-2018

In de Soudal GP in Hasselt is Loes Sels vierde geworden. Onze vrouw in het veld lag lange tijd op een podiumplaats, maar moest in de slotronde de duimen leggen voor Denise Betsema en Sanne Cant.

Ellen Van Loy nam in Hasselt al in de eerste ronde de wedstrijd in handen. Daarachter speelden onze Loes Sels en Sanne Cant haasje-over. Loes leek zo op weg naar een nieuwe podiumplaats, maar in het slot van de wedstrijd zag ze Denise Betsema nog naar de tweede plaats rijden. In de strijd om de laatste podiumplek was Cant te sterk.

"In de laatste rondes heb ik een paar foutjes gemaakt", bekende Loes. "Daardoor zag ik het podium nog uit mijn handen glippen." De vierde plaats van Loes was al wel haar twaalfde topvijf van het seizoen. Zondag staat ze aan de start in de Zilvermeercross in Mol.

In de jeugdreeksen waren de jongens van Acrog-Pauwels Sauzen-Balen BC goed voor drie toptienplaatsen. Bij de nieuwelingen eindigden Kenay De Moyer (eerstejaars, 3e) en Matyas Kopecky (tweedejaars, 2e) beiden op het podium. Juniores Michael Bervoets en Dante Coremans werden respectievelijk 6e en 12e.partners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Isolteam
Acrog
Colnago
Sram
Roval
Sportsbalm
Met helmen
Wcup
Challenge
Aktiv8
Cema
Prologo
Codagex
Jako
Vermarc
L.Brador
Tacx
Kärcher
Look
RTV
Delim
Defeet
Martin Sport