Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Eerste podiumplaats voor Jens

Eerste podiumplaats voor Jens
01-12-2018

De Soudal GP in Hasselt heeft Jens Adams een eerste podiumplaats van het seizoen opgeleverd. Onze veldrijder uit Minderhout werd in het Kapermolenpark tweede na Kevin Pauwels. Bij de dames werd Loes Sels vierde. De jongeren van Acrog-Pauwels Sauezen-Balen BC veroverden in de Limburgse hoofdstad twee podiumplaatsen.

In het Kapermolenpark stonden stonden vijf renners van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice aan de start. Naast Jens Adams, Diether Sweeck en Yannick Peeters probeerden ook de beloften Jelle Camps en Victor Vandebosch zich met de profs te meten.

Jens kende een moeizame start, maar kon na twee rondes naar voren opschuiven. Halfweg wedstrijd had hij definitief de aansluiting gemaakt met een viertal in de achtervolging om Kevin Pauwels.

In een sterk tweede deel van de wedstrijd schudde Jens zijn metgezellen af, de kloof met Pauwels kreeg hij niet meer gedicht. “Een eerste keer op het podium dit seizoen, dat doet deugd”, reageerde een opgeluchte Jens. “De eerste rondes zat ik nog vast achter een paar trage renners, maar daarna kon ik rustig opschuiven.”

“Toen ik in het tweede deel van de wedstrijd vrije baan kreeg, kon ik afgescheiden naar de tweede plaats rijden. Ik heb niet de makkelijkste periode achter de rug, dan is het leuk om nu eens beloond te worden. Hopelijk kan ik deze lijn de komende weken doortrekken.”

Met Yannick Peeters (13) en Diether Sweec (14) eindigden er nog twee renners in de topvijftien. Beloften Jelle Camps en Victor Vandebosch werden respectievelijk 16e en 24e.

Foto: Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Isolteam
Acrog
Colnago
Sram
Met helmen
Look
Delim
Defeet
L.Brador
Prologo
Wcup
Vermarc
Martin Sport
Sportsbalm
Roval
Codagex
Aktiv8
Tacx
Challenge
Kärcher
Cema
Jako
RTV