Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Jens kijkt uit naar Antwerp Port Epic

Jens kijkt uit naar Antwerp Port Epic
31-08-2018

In de laatste fase voor de start van het veldritseizoen gaan onze renners zondag nog een keer de weg op. Of toch gedeeltelijk. Op de onverharde wegen in de Antwerp Port Epic zullen de crossers zich goed kunnen uitleven.

Jens Adams kijkt uit naar eerste editie van de Antwerpse eendagswedstrijd, die het concept van de voorbije edities van de Schaal Sels heeft overgenomen. Onverharde wegen en kasseien in de haven van Antwerpen en de Polder zullen het wedstrijdbeeld bepalen.

"De voorbije weken lag de focus op trainen. Zondag is de eerste wedstrijd na een lange onderbreking, maar die onverharde wegen moeten ons wel liggen", blikt Jens vooruit. "Het resultaat is voor ons niet zo belangrijk, al hoop ik wel om me voorin te kunnen tonen en zo met een goed gevoel aan het crosseizoen te beginnen."

De Antwerp Port Epic komt voor Jens en co ook op een goed moment. "Twee weken voor de start van het veldritseizoen is het niet slecht om ons duurvermogen nog eens te trainen in een wedstrijd van meer dan 200 kilometer. Ideaal om onze trainingsperiode even te breken."

Aan de Schaal Sels van vorig jaar houdt Jens gemengde gevoelens over. “Ik reed toen wel rond met een goed gevoel, maar op het verkeerde moment reed ik lek." Op 20 kilometer van de streep kwam daar nog een extra dosis pech bij. "Iets verkeerd gegeten, zo werd ik dus gedwongen om de remmen definitief dicht te knijpen."

Selectie Antwerp Port Epic: Jens Adams, Gerry Druyts, Yannick Peeters, Diether Sweeck, Laurens Sweeck en Toon Vandeboschpartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Elmos
Blanco
Gent Motors
Isolteam
Stevens Fietsen
Acrog
Prik en Tik
RTV
Sportsbalm
Met helmen
Kärcher
Prologo
Sram
Martin Sport
L.Brador
Cema
Defeet
Roval
Aktiv8
Vermarc
Jako
fietsstickers.be
Tacx