Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Broertjes Vandebosch versterken onze rangen

Broertjes Vandebosch versterken onze rangen
06-03-2018

Pauwels Sauzen-Vastgoedservice investeert in de toekomst. Het veldritteam heeft zich voor de komende jaren versterkt met de broertjes Toon (18) en Victor Vandebosch (20). Victor tekende voor twee seizoenen, Toon deed dat tot eind 2022.

Toon Vandebosch verteerde de voorbije winter wel bijzonder vlot de overstap van de junioren naar de beloften. Ook al was hij de jongste van de bende, hij slaagde er meermaals in zich te meten met de wereldtop. Het leverde de Kempenaar als eerstejaars onder meer selecties voor zowel EK als WK op. Ook op het Belgisch kampioenschap in de duinen van Koksijde bevestigde hij met een tweede plaats.

Toon en het management van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice vonden elkaar in een overeenkomst tot eind 2022. Zijn anderhalf jaar oudere broer Victor blijft minstens twee volle winters bij het team.

"Het is voor mij niet onbelangrijk dat ik mijn broer aan mijn zijde heb", aldus de jongste van de twee. "Die kans krijg ik bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice, net als de garantie dat ik mij de komende jaren in alle rust en zonder druk verder kan ontwikkelen. We zijn in elk geval blij met het vertrouwen dat we krijgen. Ik kan nu met een gerust gemoed stilaan beginnen toewerken naar volgend seizoen."

Het teammanagement is verheugd met de versterking. "Van het talent van zowel Toon als Victor waren we al langer overtuigd. Bedoeling is nu dat ze zich in onze omgeving zonder druk verder kunnen ontplooien in de schaduw van onze profs", aldus Geert Vanhoof.

Foto: ©Wouter Toelenpartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Isolteam
Acrog
Colnago
Sram
Defeet
Delim
Look
Challenge
Kärcher
Roval
RTV
Wcup
Sportsbalm
Jako
Aktiv8
Tacx
Limar
Codagex
Prologo
Martin Sport
Vermarc