Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Nationale kampioenschappen: hier rijden onze renners

Nationale kampioenschappen: hier rijden onze renners
11-01-2018

Dit weekend staan in Europa de verschillende nationale kampioenschappen op het programma. Waar komen onze renners van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice aan de bak? Wij geven een overzicht. 

Zaterdag 13 januari - Tsjechisch kampioenschap in Mlada Boleslav

Michael Boros verdedigt om 12u50 zijn nationale Tsjechische titel. In tegenstelling tot de winterse taferelen van vorig jaar in Hlinsko wordt dit seizoen door de regenval van de laatste weken een modderige omloop verwacht. De elite en beloften strijden in één wedstrijd voor één nationale titel.

Zondag 14 januari - Zwitsers kampioenschap in Steinmaur

Onze Zwitserse kampioen bij de beloften, Johan Jacobs, hoopt in Steinmaur zijn nationale titel te verlengen. Slaagt hij in zijn opzet, dan is hij voor de vierde keer in vijf jaar de beste in zijn categorie. De Zwitserse beloften beginnen er aan om 11u30.

Zaterdag 13 en zondag 14 januari - Belgisch kampioenschap in Koksijde

Op de eerste dag van het BK in Koksijde doen onder andere Jelle Harteel (eerstejaars nieuwelingen) en Vince Van den Eynde (juniores) van onze opleidingsploeg Acrog-Pauwels Sauzen een gooi naar de Belgische titel.

Zondag komen er nog eens negen renners van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice in actie. Bij de beloften verschijnen Jelle Camps, Yannick Peeters, Seppe Rombouts, Jelle Schuermans en Florian Vermeersch aan de start. Zij beginnen eraan om 11u00.

Jolien Verschueren en Jinse Peeters zijn om 13u45 onze vrouwen in het veld. Jens Adams en Rob Peeters strijden om 15u15 om de nationale driekleur bij de elite.

Zondag 14 januari - Nederlands kampioenschap in Surhuisterveen

In het Nederlandse Surhuisterveen gaan Sieben Wouters zondag op zoek naar zijn tweede nationale titel bij de beloften. In 2016 stond hij in Hellendoorn al een eerste keer bovenaan het podium. De voorbije vier jaar stond Sieben iedere keer op het podium. De wedstrijd in Surhuisterveen start om 15u00. Beloften rijden er samen met de elite, maar er zijn wel twee nationale titels te verdelen.

Foto: © Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Isolteam
Acrog
Colnago
Sram
Prologo
Kärcher
Jako
Cema
Roval
Challenge
Wcup
Martin Sport
Limar
RTV
Delim
Codagex
Tacx
Sportsbalm
Defeet
Aktiv8
Vermarc
Look