Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Vince en Yannick zetten het jaar sterk in

Vince en Yannick zetten het jaar sterk in
01-01-2018

De eerste dag van het jaar heeft twee top vijf-noteringen opgeleverd in de GP Sven Nys in Baal. Yannick Peeters werd vijfde bij de beloften en verstevigt in de DVV Trofee zijn tweede plaats. Ook Junior Vince Van den Eynde kwam na een knappe wedstrijd als vijfde over de streep.

De regen van de afgelopen weken had het terrein op en rond de Balenberg omgetoverd tot een groot modderbad, maar Yannick Peeters bewees opnieuw dat hij in die omstandigheden goed voor de dag komt. Hij leidde lang de achtervolging op Iserbyt, Toupalik en Pidcock, maar moest in de strijd om de vierde plaats de duimen leggen voor Stijn Caluwe. Jelle Schuermans kwam als zesde over de streep. Johan Jacobs en Jelle Camps werden 15de en 19de.

Dankzij zijn vijfde plaats verstevigt Yannick zijn tweede plek in de DVV Trofee. Met nog één manche op de kalender, de Krawatencross in Lille heeft hij een voorsprong van 3:11 op Thomas Jospeh. Jelle Schuermans heeft als vijfde meer dan drie minuten op Jens Dekker.

VINCE STRIJDT VOOR HET PODIUM

Bij de junioren reed Vince Van den Eynde een knappe wedstrijd. Tot in de laatste ronde was hij in een strijd verwikkeld voor het podium. Hij werd vijfde. “Ik heb het jaar goed ingezet”, sprak Vince. “Blij om terug op niveau te komen." Tomas Kopecky kwam als achtste over de streep.

Jens Adams zette het jaar in met een achtste plaats. Michael Boros werd 15de, Jolien Verschueren 18de.partners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Isolteam
Acrog
Colnago
Sram
Sportsbalm
Roval
Jako
Challenge
Defeet
RTV
Aktiv8
Vermarc
Limar
Tacx
Look
Delim
Cema
Wcup
Codagex
Prologo
Kärcher
Martin Sport