Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Zevende plaats voor sterke Rob in Mol

Zevende plaats voor sterke Rob in Mol
03-12-2017

Rob Peeters heeft op een mooie manier afscheid genomen van zijn Zilvermeercross. Voor eigen volk werd de Kempenaar van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice zevende. Ook Jolien Verschueren werd in Mol zevende.

Mooi moment aan de finish van de Zilvermeercross. Rob komt als zevende over de streep, maar wordt door de supporters getrakteerd op applaus. “Het was leuk om hier nog eens rond te rijden”, genoot Rob na. “Het deed ook deugd om nog eens meer vooraan mee te draaien.”

Dat lukte in Mol behoorlijk goed. Rob ging in de beginfase mee in een kopgroep van acht en schoof in de tweede ronde zelfs op naar een knappe derde plaats. In de tweede helft van de wedstrijd zakte hij wat terug, om uiteindelijk als zevende te eindigen.

“Dit is een cross die ik goed onder de knie heb, maar op het einde heb ik iets te veel foutjes gemaakt”, gaf Rob toe. “Ik ben het ook niet gewoon om finales te rijden en die opeenvolging van fouten was er voor mij te veel aan. Ik mag echter tevreden zijn over mijn wedstrijd.” De overwinning in Mol was voor David Van der Poel. De broer van Mathieu haalde het voor Corné van Kessel en Tom Meeusen.

Bij de dames werd Jolien Verschueren zevende. De zege was voor de Nederlandse Lucinda Brand.Foto: © Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Isolteam
Acrog
Colnago
Sram
Aktiv8
Wcup
RTV
Challenge
Look
Martin Sport
Cema
Sportsbalm
Roval
Tacx
Delim
Kärcher
Codagex
Defeet
Vermarc
Jako
Met helmen
Prologo