Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Nieuwe podiumplaats voor Yannick Peeters

Nieuwe podiumplaats voor Yannick Peeters
09-10-2017

Yannick Peeters heeft het seizoen sterk ingezet. De belofte van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice reed na de Superprestige in Gieten ook in de DVV Trofee in Ronse naar het podium. Jens Adams bevestigde zijn regelmaat, Jolien Verschueren rondde haar eerste crossweekend positief af.

De GP Mario De Clercq bij de beloften was een prooi voor Eli Iserbyt. De West-Vlaming reed van start tot finish aan kop en haalde het voor de Nederlander Jens Dekker. In de strijd om de derde plaats toonde Yannick Peeters zich de sterkste. Met Johan Jacobs (4e) en Sieben Wouters (10e) eindigden nog twee renners in de top tien. Jelle Schuermans (21e) en Jelle Camps (22e) vielen net buiten de top twintig.

“Ik heb bewezen dat ik de juiste vorm te pakken heb”, reageerde Yannick. “Op dit parcours komen de sterkste renners naar boven. Vorige week was ik al goed in Gieten, volgende week hoop ik in Zonhoven te bevestigen. Het is een parcours dat me moet liggen, vorig jaar stond ik er al op het podium.”

JOLIEN: ‘HEB ME GEAMUSEERD’

Na haar dertiende plaats in Meulebeke werd Jolien elfde in Ronse. “Ik heb me geamuseerd en genoten van dit weekend. In Meulebeke viel ik na de start terug naar de 27ste plaats, maar ronde na ronde kwam ik er beter door. Het wedstrijdritme ontbreekt nog en op bepaalde stroken ben ik nog wat voorzichtiger. Zo verlies ik aan de balken nog veel tijd. Hopelijk kan ik dat gevoel over een paar weken uitschakelen.”

ZEVENDE PLAATS VOOR JENS

Bij de elite nam Jens Adams een mindere start. Na de eerste ronde kwam de renner uit Minderhout pas als zestiende door. Na een lange achtervolging klom hij geleidelijk op naar de zevende plaats. Michael Boros viel net buiten de top tien, Rob Peeters kwam als zeventiende over de streep.

Foto's: ©Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Isolteam
Acrog
Colnago
Sram
Challenge
Tacx
Martin Sport
Look
Vermarc
Limar
Sportsbalm
Jako
Prologo
Roval
Kärcher
Defeet
Codagex
RTV
Aktiv8
Wcup
Delim