Pauwels Sauzen - Vastgoedservice
Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Jolien 13de bij comeback, Jens in top tien

Jolien 13de bij comeback, Jens in top tien
07-10-2017

Jolien Verschueren is zaterdag dertiende geworden bij haar comeback in de Brico Cross in Meulebeke. Het was haar eerste wedstrijd na haar sleutelbeenbreuk. Jens Adams eiste voor Pauwels Sauzen-Vastgoedservice bij de elite een plaatsje in de top tien op.

De Berencross in Meulebeke was voor Jolien haar eerste test in het veld na haar sleutelbeenbreuk en operatie begin september. Na een moeizame start, na haar blessure kon ze nog onvoldoende kracht zetten op haar schouder, zette onze veldrijdster nog een stevige remonte in.

Een plaats in de top tien was net te hoog gegrepen, Jolien kwam uiteindelijk binnen als dertiende. Een hoopgevende prestatie na het blessureleed van de voorbije maand. De overwinning was voor wereldkampioene Sanne Cant. Zij haalde het voor Ellen Van Loy en Loes Sels.

TOP TIEN VOOR JENS

In een uitgeregende wedstrijd bij de heren zette Mathieu Van der Poel zijn heerschappij verder. De Nederlandse kampioen duldde in de eerste helft van de wedstrijd nog het gezelschap van Michael Vanthourenhout en Wout Van Aert, maar reed daarna richting zijn zesde opeenvolgende overwinning van het seizoen. Vanthourenhout en wereldkampioen Van Aert vervolledigden het podium.

Jens Adams belandde al vroeg in de wedstrijd in een groepje voor de zesde plaats. In de slotronde moest de crosser uit Minderhout het onderspit delven voor Vincent Baestaens, Diether Sweeck, Dieter Vanthourenhout en Lauren Sweeck. Jens eindigde nog net binnen de top tien, Rob Peeters werd 20ste.

Foto: ©Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Isolteam
Acrog
Colnago
Sram
Codagex
Roval
Sportsbalm
RTV
Delim
Look
Prologo
Kärcher
Limar
Defeet
Tacx
Challenge
Martin Sport
Vermarc
Aktiv8
Wcup
Jako