Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Zeven renners op stage in Calpe

Zeven renners op stage in Calpe
28-11-2017

Zeven renners van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice en ploegleiders Tom Vannoppen en Jurgen Verstrepen zijn maandag afgereisd naar het Spaanse Calpe. Tijdens een ploegstage bereiden ze zich daar voor op de drukke eindejaarsperiode en de kampioenschappen in januari voor te bereiden.

Profs Jens Adams en Michael Boros krijgen in Spanje het gezelschap van beloften Yannick Peeters, Jelle Schuermans, Sieben Wouters, Florian Vermeersch en Seppe Rombouts.

“De eerste twee dagen probeer ik nog wat rust te nemen, daarna willen we met intensieve trainingen een goede basis leggen voor het tweede deel van het seizoen”, vertelt Jens. “Ik moet nog iets beter worden en hoop dat ik een paar procentjes sterker kan terugkeren. Dan zal de stage wel geslaagd zijn.”

Na drie intensieve crossmaanden zal de ploegstage ook op mentaal vlak deugd doen. “Een beetje genieten van de zon en de batterijen opladen”, aldus Michael. Ook Yannick kijkt uit naar een pauze. “Het is goed om eens weg van alles en iedereen het hoofd leeg te maken. Daarna kunnen we volle focus het vervolg van het seizoen aanvatten.”Foto: photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Isolteam
Acrog
Colnago
Sram
Defeet
Roval
Codagex
Prologo
RTV
Limar
Sportsbalm
Jako
Vermarc
Challenge
Aktiv8
Kärcher
Delim
Tacx
Martin Sport
Wcup