Pauwels Sauzen - Vastgoedservice

Jens grijpt naast winst na sterke tijdrit, Dieter klimt naar 5e plaats

Jens grijpt naast winst na sterke tijdrit, Dieter klimt naar 5e plaats
05-08-2017

Jens Adams is zaterdag in de vierde etappe van de Ronde van Namen tweede geworden. In een individuele tijdrit was hij elf seconden trager dan Laurens Sweeck. In het algemeen klassement staat Dieter Bouvry zesde.

De renners in de Ronde van Namen kregen zaterdag een tijdrit over 13 kilometer voor de wielen geschoven. “Een lastige tijdrit met twee steile beklimmingen en veel wind”, aldus Adams. “Het ging goed, maar aan de streep was er jammer genoeg één renner sneller.” Adams klokte af in 16’41”.

Een tijd die lang voldoende leek om ritwinst in de wacht te slepen, maar helemaal op het einde dook collega-veldrijder Laurens Sweeck nog elf seconden onder de chrono van de Kempenaar. “Met het oog op het veldritseizoen is dit een mooie prestatie, de opbouw verloopt heel goed.”

Dieter Bouvry klokte in de straten van Jemeppe-sur-Sambre de vijfde tijd en klimt in het algemeen klassement van de zevende naar de vijfde plaats. Hij volgt op 1’07” van de Canadese leider William Elliot. Michael Boros tuimelt na een 47ste plaats in zijn opdracht tegen de klok uit de top tien.

In Dwars door het Hageland eindigden Jordi Van Dingenen (60e), Alexander Geuens (71e) en David Boucher (79e) in de achtergrond.

Foto: ©Photopress.bepartners
Pauwels Sauzen
Vastgoedservice
Isolteam
Acrog
Colnago
Sram
Tacx
Wcup
Challenge
Sportsbalm
Kärcher
Limar
Delim
Prologo
Vermarc
Defeet
Jako
Aktiv8
RTV
Codagex
Martin Sport
Roval